Wat we doen

Diensten

Onze diensten

Hoe kunnen we u helpen?

Waterverzachters

Particuliere en residentiële installaties op maat

Service & onderhoud

Jaarlijks onderhoud en zoutlevering

Waterbehandeling

Plaatsing en onderhoud van grondwaterfilters

Twijfelt u over welk type u nodig hebt?

Contacteer ons meteen en we bepalen het meest geschikte model voor uw specifieke situatie.

AQUA4U werkt enkel met de beste merken!

Waarom u voor AQUA4U kiest

AQUA4U is een professionele installateur met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op het gebied van waterbehandeling. Wij staan garant voor een correcte en eerlijke samenwerking, waarbij scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Ons team van gedreven en ervaren specialisten levert uitstekende service aan particulieren en bedrijven in heel Vlaanderen. Of u nu een nieuwe waterverzachter nodig heeft of een bestaande installatie wilt laten inspecteren en onderhouden, bij AQUA4U bent u aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren, onderhouden en repareren van allerlei soorten waterverzachters. Van kleine particuliere installaties tot grote bedrijfsmatige installaties, wij hebben de kennis en ervaring in huis om elke installatie naar ultieme tevredenheid te installeren en te onderhouden.

Daarnaast bieden wij ook technisch advies en ondersteuning voor bedrijven die hun waterzuivering willen verbeteren. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij alle stappen van het verbeteren van uw waterkwaliteit.

Kortom, als u kwalitatief hoogwaardig advies en diensten op het gebied van waterbehandeling wenst, bent u bij AQUA4U aan het juiste adres. Wij staan garant voor correctheid, eerlijkheid, scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en hechten extreem veel belang aan klanttevredenheid.

AQUA4U Diensten

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Thomas van Aqua4u heeft ons van het meest eerlijke advies voorzien,. Alles gebeurt in vertrouwen. Twijfel niet en ga voor kwaliteit, vakmanschap en eerlijkheid. Koop bij Aqua4u.

 

– Ilse V.

Super tevreden over Aqua4u, zeker een aanrader! Wij hadden na aanvraag van een offerte binnen de week zowel de offerte, die prijs/kwaliteit veruit de beste was, alsook de plaatsing van onze waterontharder. Vlotte en vriendelijke service.

 

– Laura M.

Wij zijn vlot, correct en vriendelijk verder geholpen geweest en kunnen nu op lange termijn verder met dezelfde waterverzachter.

Zeker een aanrader!

 

– Roos DN